Programok

2014.06.14 szombat, 10:00-11:30 Szélmalomharc – INGYENES

kettlebell szeminárium

Helyszín: Colosseum Fitness

Téma: szélmalom és török felállás technika csiszolása

Részvételi díj: NINCS!

A szeminárium apropóját az adta, hogy rengeteg fotó és oktató videó kering a világhálón hibás szélmalom és török felállás gyakorlatokról, ezért górcső alá vesszük e két gyakorlat helyes kivitelezését. Ha késztetést érzel, hogy amit csinálsz, azt a lehető legjobban csináld, itt a helyed, mert most ingyen, instruktorok segítségével tudod tökéletesíteni a technikádat.

Ha már alapszinten ismered a kettlebellt, ne habozz, gyere el, és az sem baj, ha ezt a két gyakorlatot még nem tanultad, segítünk!

Súlyzót a készletünk erejéig biztosítunk, de ha van rá lehetőséged, hozd el a saját súlyzódat!

Nincs más dolgod, mint jelezni részvételi szándékodat a kettlebelledzes@gmail.com címen és eljönni!

Kérlek, írd meg az e-mailben a nevedet, illetve, hogy tudsz-e súlyt hozni, vagy ha nem, akkor milyenre lesz szükséged!
Várunk szeretettel!
 

2013. november 30. Sportoljunk együtt a beteg gyermekekért!

Most a Csodalámpa Közhasznú Alapítványra esett a választásunk. Az alapítvány 2003 óta küzd azért, hogy olyan súlyosan beteg gyermekek kívánságát teljesítse, akiknek egy megvalósult álom mosolyt csal az arcukra és a maradandó élmény erőt ad a betegséggel szembeni küzdelemhez!
670 ezer Ft-ot  sikerült összegyűjteni! Köszönjük minden lelkes résztvevőnek az adományokat, és a közös sportolás élményét egy nemes cél érdekében!


Program elolvasásához kattints ide!
2013. Június 15. Sportoljunk együtt a bajbajutott kutyusokért!

70 résztvevő, 319 ezer Ft gyűlt össze. Az adományt a Kutyamentő Angyalok Egyesületének adtuk, amit a kutyusok új otthonának kialakítására fordítanak. Az extrém workout-on 50-en feszegették határaikat (Ráadásul többségük több programon is részt vett!), ami rekordnak számít, de remélhetően hamarosan ezt is megdöntjük ;) 


Program: elolvasáshoz kattints ide!

A  fotók megtekintéséhez kattints ide!        Kettlebell programok Kutyák.

2012. november 24. Sportoljunk az égési sérült beteg gyerekekért!

140 résztvevő, 660 ezer Ft gyűlt össze! A felajánlott összeget túlnyomó részben a kórház Égés-sebészeti Osztályán, a fürdő helyiség újrabútorozására használták fel. Köszönjük minden kettlebellt ragadó résztvevőnek az adományokat, hogy ilyen bőkezűek voltak és lelkesek!


Program: elolvasáshoz katints ide!

Eredmény elolvasásához kattints ide!

Fotók és a videó megnézéséhez kattints ide!Kettlebell programok Bethesda.

2012. június 3. Honvéd Sportegyesületek Országos Sportnapja

Görgey Artúr laktanyában került megrendezésre a Hososz Országos versenye, ahol 20 egyesület több mint 600 versenyző részvételével mérte össze erejét, gyorsaságát. A versenyszámok között szerepelt a kettlebell is!
A Honvéd Zrínyi SE lett a második legeredményesebb egyesület. A kettlebell rengeteg embernek felkeltette az érdeklődését és alig győztük a nevezőket regisztrálni. Érezhetően egyre több ember ismeri fel ezt a vasretikült és pontosan tudja mire is lehet használni az ajtó kitámasztása és lufi árusítása mellett. :)

Beszámolóért kattints ide!Kettlebell programok Katona.

2011. november 12.  Sportoljunk a beteg gyerekekért

160 résztvevő, és 460 ezer Ft gyűlt össze. A Heim Pál kórház alvászavaros gyerekeket gyógyító részlegén sikerült befejezni egy olyan beruházást, amelyet 5 éve nem tudtak kivitelezni. Infra kamerák felszerelésével éjszaka is megfigyelhetik most már a beteg gyerekeket.
Külön érdekesség, amit csak a rendezvényen tudtunk meg, hogy mérnök koromban még én terveztem ezt a megfigyelőrendszert, csak azóta sem volt rá pénze a kórháznak befejezni, pedig veszélyes, ha a sötétben nem tudnak vigyázni a kis rosszcsontokra...
Sztárvendég Erdei Zsolt Madár volt, aki nem volt rest, ha gyerekekről van szó és örömmel részt vett az eseményen.
Köszönjük minden kedves résztvevőnek, adományozónak, hogy hozzájárulásukkal segítettek!

Program: elolvasáshoz kattints ide!

Beszámoló: elolvasáshoz kattints ide!

Eredmény: elolvasáshoz kattints ide!

Fotók: megnézéshez kattints ide: Fotók I és Fotók II

 

Kettlebell programok Heim Pal kórház.

2010. november 13.  Kettlebellel a vörösiszap ellen

80 főt sikerült megmozgatnunk és 204 ezer Ft gyűlt össze. A programon gyűjtött összeget a Baptista Szeretetszolgálatnak adtuk át, célzottan a vörösiszap károsultak megsegítésére. Mindenkinek köszönjük a részvételt és az adományokat!

Program: elolvasáshoz kattints ide!

Beszámoló: elolvasáshoz kattints ide!
 


Kettlebell programok vörösiszap.